Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1154 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Wacek1 napisał:
Lindemans napisał:
Wacek1 napisał:
[b]
napisalem, ze zalecam rozwage w dyskusji.
(...)
Jezeli wyjasnienie dotarlo do twoich uszkodzonych komórek to bede usatysfakcjonowany.

Tak zalecales rozwage w dyskusji :

Wysiad z tego "tramwaju zwanego pojebaniem"
Macie dziedzicznie uszkodzone synapsy. Na ratunek za późno.

i tak tez :

Warto czasami stulic pysk zamiast sie produkowac i wyjsc na idiote

W kwestii lososi uwazasz swoja opinie za trafna i podpierasz to licznymi odniesieniami do badan naukowych - na lososiach jak dobrze domniemuje ?

W kwestii Lososi jestem przekonany, ze mam racje i podparlem ja licznymi odniesieniami do badan naukowych

To teraz jeszcze wyjasnij mi , jakimi to badaniami naukowymi moich komorek i synaps podpierasz swoja diagnoze twierdzac, ze sa one uszkodzone ? Bede bardzo usatysfakcjonowana, jak mi pokazesz takie badania naukowe dotyczace mojej osoby. Jesli ich nie masz, to pytaj dalej lustereczka, ale od stanu moich komorek po prostu sie odp.....l , ekspercie medyczny z bozej laski.

Odnosnie lososi dobrze domniemujesz,

W kwestii ustawy bylo rowniez to:
Wiec w takim wapadku zalecam wstrzemiezliwosc, dopóki nie beda podane szczegoly.

co do ciebie:
Antycypuje na podstawie twoich wypowiedzi. Niestety nie jestem w posiadaniu takich badan, poniewaz testy na zwierzetach sa w norwegi zakazane.
Jestes usatysfakcjonowana?

Antycypowac, Wacusiu, to Ty sobie mozesz w kwestii zdrowia psychicznego wlasnego i swoich najblizszych. Jednak na forum publicznym , zgrywajac niezmiernie elokwentnego eksperta w sparwach medycznych i nie tylko, podnoszacym zawsze kwestie rzeczowego udawadniania swoich racji, podpierania sie fachowa literatura, badaniami itp, to wypadaloby zebys sie sam trzymal tego. W przeciwnym wypadku, choc moze Tobie wydala sie ta zagrywka bardzo zabawna, wychodzisz na zwyklego pajaca i pozoranta.
Zrobiles z siebie idiote, wszedles w dyskusje (nie znajac jej przedmiotu), pogardliwie i po chamsku obraziles ludzi, wykazales sie wrecz smieszna niewiedza w temacie. Do konca utrzymales ten stan rzeczy nie pozostawiajac juz zadnych watpliwosci co do Twoich intencji.

Nie, nie usatysfakcjonowalo mnie to. Nigdy mnie nie cieszy, jak ktos robi z siebie uparcie idiote.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
jasta102 napisał:
zamiast sobie ubliżać to może lepiej oboje się zastanówcie

Jak pewnie zauwazyles,tak sie wlasnie zaczynala ta dyskusja, na temat projektu ustawy i tego co za soba ew. niesie. Niestety przyjechal "tramwaj zwany pojebaniem", moje uszkodzone synapsy i komorki, a takze, to ze zamiast dyskusji mam "stulic pysk". Na prawde to bylo niezmiernie rzeczowe, wrecz niezbedne dla rozwoju dyskusji o projekcie ustawy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Antycypowac, Wacusiu, to Ty sobie mozesz w kwestii zdrowia psychicznego wlasnego i swoich najblizszych. Jednak na forum publicznym , zgrywajac niezmiernie elokwentnego eksperta w sparwach medycznych i nie tylko, podnoszacym zawsze kwestie rzeczowego udawadniania swoich racji, podpierania sie fachowa literatura, badaniami itp, to wypadaloby zebys sie sam trzymal tego. W przeciwnym wypadku, choc moze Tobie wydala sie ta zagrywka bardzo zabawna, wychodzisz na zwyklego pajaca i pozoranta.
Zrobiles z siebie idiote, wszedles w dyskusje (nie znajac jej przedmiotu), pogardliwie i po chamsku obraziles ludzi, wykazales sie wrecz smieszna niewiedza w temacie. Do konca utrzymales ten stan rzeczy nie pozostawiajac juz zadnych watpliwosci co do Twoich intencji.

Nie, nie usatysfakcjonowalo mnie to. Nigdy mnie nie cieszy, jak ktos robi z siebie uparcie idiote.

Tlumaczylem ci jak koniowi swoje motywy, wyjasnilem co czytalem, a czego nie. Zmarnowalem mnostwo czasu, a ty dalej szperasz i wywlekasz inne posty, gdzie swietnie uzasadnilem swoje zdanie. To do ciebie nie przemawia.
Wiec taki lapidarny koment swietnie oddaje moje wrazenia co do ciebie. Nie upieralem sie co do zasadnosci a jedynie motywow tego tematu. Ty w tym, jak i w innych postach pieprxysz od rzeczy. Gdy wykazalem, ze nie odpowiadalem na posty, ty klepiesz swoje o tym ile to lat ty mieszkasz i w zwiazku z tym masz racje. Chyba przez to zasiedzenie.

Spor z toba jest jalowy i nie prowadzi do niczego konstruktywnego. ;moze gdybym sie ubiczowal, bylabys zadowolona,
Powiem tak: Dotad bylo to dosc zabawne, ale taraz nabieram przekonania graniczacego z pewnoscia, ze te synapsy masz jednak uszkodzone.

Ale pisz pisz,ja jednak w tym temacie juz skonczylem, gdyz dodatkowe wyjasnienia sa wtorne i nie zmienia twojego nastawienia,
Mam nadzieje na spor w innym temacie, gdzie chetnie bede pietnowal twoja indolencje - a ta masz wzorcowa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok